Przepraszam, ale brak spacji w niektórych miejscach nie jest celowy. Najwyraźniej forum nie jest W3C Valid
To jest, czy, czy nie jest? A jeżeli nie jest, to co nie jest "Valid"? Konkrety proszę.
Na dole strony głównej jest link do walidatora. Walidator nie wskazuje błędów. Walidator CSS również nie wskazuje błędów.
----
"This document was successfully checked as XHTML 1.0 Transitional!"----
Wyniki Walidatora CSS W3C dla http://forumtlumaczy.pl (CSS wersja 3)
Gratulacje! Nie znaleziono żadnych błędów.
Dokument ten jest poprawnie napisanym arkuszem CSS wersja 3 !i są problemy z kodowaniem znaków UTF-8 z środowiska Linux/Unix.
Na jakiej podstawie tak twierdzisz?
Bo (nie tylko) ja używam Linuxa i problemów nie mam. I w internecie, i w pracy na oprogramowaniu biurowym, zarządzającym sieciami, czy do edycji plików z poziomu VI, czy Krusadera.
Od początku istnienia BFT, napisałem ponad 10 000 postów, reklamacji co do "ogonków" czy znaków typograficznych nie miałem. Kodowania w rekordach tabel zawierających m.in. treści postów BFT są w UTF-8. Nie słyszałem o problemach.
Owszem, problemy są, o ile użytkownik ma źle ustawione rozpoznawanie stron kodowych w przeglądarkach. Ale na to już forum nie ma wpływu.
Chyba że masz jakieś inne UTF-8 niż ponad 4000 użytkowników BFT.
Podsumowując: proszę o konkrety co do walidacji i UTF-8.
I polecam na przyszłość korzystanie z funkcji podgląd.
Jak również wklejanie treści postów napisanych przed zamieszczeniem ich na forum z notatnika, a nie z edytora...